Lanțul internațional Tucano Coffee va deschide o locație în ansamblul mixt Openville Timișoara

212

Prima etapă de dezvoltare a ansamblului Openville Timişoara, care va fi finalizată în ultimul trimestru al acestui an, va include noi concepte de shopping şi entertainment. Cel mai mare proiect de tip mixt din regiune va completa actuala ofertă a Iulius Mall Timişoara cu noi magazine, un nou concept de cinema, o varietate de destinații pentru petrecerea timpului liber, precum şi cu restaurante şi cafenele tematice. Printre acestea se va număra şi Tucano Coffee.

Locaţia din ansamblul Openville va avea o suprafaţă generoasă, de 175 mp, şi va fi situată în noul corp de clădire prin care se va extinde actualul mall. Lucrările la spaţiile suplimentare de retail, de 47.000 mp, au fost demarate în decembrie 2017.

Conceptul Tucano Coffee: Love.Peace.Coffee.

Tucano Coffee este o reţea internaţională de cafenele, care numără 16 coffee shop-uri, în cinci ţări. Prima locaţie a fost deschisă în 2011, în Republica Moldova. În 2014, a fost inaugurat la Bucureşti primul cofee shop din România şi, în acelaşi an, unul în Emiratele Arabe Unite. În prezent, Tucano Coffee deţine şase unităţi în ţara noastră.

02Până la finele anului, brandul Tucano Coffee vizează deschiderea a trei locații în București, încă una în Arad și Timișoara şi primele locații din Oradea și Iași. Planul până în anul 2020 presupune inaugurarea de 300 de coffee shop-uri creative, în întreaga lume.

Brandul promovează filosofia Love.Peace.Coffee. Locaţiile reprezintă o îmbinare armonioasă între cultura indienilor originari din America Latină şi cultura cafelei de specialitate din California, mix care se reflectă nu doar în specificul meniului, ci şi în designul interior aparte. Fiecare coffee shop este denumit și decorat într-un stil specific unei țări producătoare de cafea, care are şi o cultură interesantă. Culorile, lumina caldă, lemnul, accesoriile handmade, fotografiile cu fețe expresive de pe pereți, cărțile – toate acestea sunt menite să inspire pacea.

Tucano Coffee promovează cultura cafelei Specialty Arabica, de cea mai înaltă calitate. Cafeaua este preparată de către cei mai buni barista, din boabe prăjite în fabrici proprii, pentru a-şi păstra aromele și prospețimea. De asemenea, brandul promovează metodele 04alternative de preparare a cafelei. Pe lângă aceasta, specialităţile de bază ale Tucano Coffee sunt cheesecake-urile, realizate în laboratorul propriu, din ingrediente naturale, fără conservanţi, coloranţi sau aditivi alimentari. În meniu se regăsesc peste 30 de reţete unice, marcă proprie, alături de o varietate de tarte sărate, wrap-uri, bagels şi alte delicii.

 

Despre Openville Timişoara

Prima etapă de dezvoltare a celui mai mare proiect de tip mixed-use din vestul ţării va fi finalizată în trimestrul patru al acestui an şi va include: noile spaţii de retail, 50.000 mp de birouri în operare (trei clădiri) şi 52.000 mp în construcţie (o clădire), un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi peste 1.500 de noi locuri de parcare.

Openville Timisoara, etapa 1După cele două clădiri office finalizate în 2017, în Openville se lucrează la alte două imobile. UBC 3 are o suprafaţă de 19.000 mp închiriabili şi va fi finalizată în acest an. UBC 0 va dispune de 52.000 mp de spaţii office şi va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România (155 metri, 27 de etaje). Lucrările au început în aprilie 2018 şi se estimează a fi finalizate în ultimul trimestru al anului viitor.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, reprezentând o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ