La un pas de un nou „caz Săpoca”. Un bărbat drogat a semănat panică într-un alt spital din țară

166

Un nou caz Săpoca era cât pe ce să se repete la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean din Focşani. Un bărbat de 30 de ani, aflat sub influenţa drogurilor, a agresat mai multe cadre medicale.

Cinci asistenţi şi supraveghetori au fost răniţi, înainte ca jandarmii să reuşească să îl imobilizeze. Bărbatul este cunoscut de poliţişti pentru că a fost eliberat recent din închisoare, după ce a ispăşit o pedeapsă de 7 ani.

Inividul de 30 de ani a ajuns marţi seară la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judeţean din Focşani şi, pentru că era în sevraj, a fost internat în Secţia de Psihiatrie.

Trei cadre medicale care au intervenit au fost, de asemenea, agresate. Angajaţii au sunat la poliţie şi jandarmerie şi, în cele din urmă, bărbatul a fost imobilizat. Doi angajaţi ai spitalului au suferit traumatisme cranio-cerebrale şi se afla acum sub îngrijirea medicilor.

Pacientul este şi acum internat în aceeaşi secţie şi este sub supraveghere permanentă. Anchetatorii spun că este cunoscut drept consumator de droguri şi că a ieşit recent din închisoare, după 7 ani de detenţie.

sursa – stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ