La Timișoara, Vasile Pârvan e mai ”tare” decât Corneliu Coposu! De ce se întâmplă acest lucru, doar Primăria știe

320

Prima dată, din grabă, din neatenție sau cine știe din ce altă cauză, i-au zis Gheorghe Coposu. După un mic tămbălău, au refăcut placa și i-au zis corect: Corneliu Coposu. Ați ghicit este vorba de numele stației RATT a vaporașului care ar trebui să acosteze în dreptul Bulevardului Corneliu Coposu.

Statie Vaporas 1

”Totuși, numele ăsta, prea simbolic pentru moralitatea în politică, îl zgârâia pe urechea dreaptă pe Nicolae Robu. Așa că acesta a dat ordin ca toate plăcile stațiilor de vaporaș să fie date jos, până le va găsi el un nume. Să nu mai fie, citez, „denumiri aberante”” spune fostul consilier local PNȚCD Flavius Boncea, pe pagina sa de Facebook.

”Și, iaca, după aproape un an, numele a fost găsit: Vasile Pârvan. Eu zic că ar trebui să schimbe și numele bulevardului, și al parcului. Să scoată și bustul. Și, de ce nu, să-i retragă și titlul de cetățean de onoare al orașului” continuă Flavius Boncea comentariul său acid la adresa primarului Nicolae Robu.

”Oricum, dacă ar vedea ce s-a ales din clasa politică timișoreană, Seniorul cred că nu și-ar dori să fie prezent aici” concluzionează Boncea.

Foto: Flavius Boncea

LĂSAȚI UN MESAJ