La Timișoara, sărbătoarea de 1 Mai e… în aer!

6189

Aviația Utilitară Timișoara, Asociația Aerodrom Cioca Timișoara, Aeroclubul Blue Eagles Timișoara, MaxAir și Balloony organizează luni, 1 mai 2017, „Ziua Porților Deschise la Aerodromul Cioca”.

Evenimentul va conține o expoziție statică de avioane de dimensiuni mici și moto-deltaplane, în cadrul căreia se pot vedea aparate de zbor de diferite tipuri (Cessna 172, Antonov 2/AN-2, ULM-uri, moto-deltaplane și un balon cu aer cald.

avion antonov

Asociația Sportivă de Aeronautică Liberă Timișoara (ASALT) va prezenta flota personală formată din avioane ultraușoare (ULM-uri) și motodeltaplane.

Vor avea loc câteva evenimente conexe. Astfel câștigătorul concursului de avioane din hârtie „PaperWings Challenge”, care se adresează atât copiilor cât și adulților, va fi premiat cu un zbor gratuit deasupra orașului. La concursul pentru copii premiul este de două locuri la zborul cu avionul: pentru un copil și însoțitorul acestuia.

De asemenea, se vor organiza zboruri cu avionul și ridicări cu balonul cu aer cald. Înscrieri la telefon 0755 – 084464, în zilele lucrătoare, între orele 8 –16. La rându-i, Aeroclubul Blue Eagles Timișoara oferă zboruri cu parapante, motoparapante, planoare, motoplanoare, aeronava Cessna 150. Pentru rezervări vă puteți înscrie printr-un e-mail la: aero.blue.eagles@gmail.com sau la telefon: 0723 981 359.

În cazul condițiilor meteo nefavorabile evenimentul se va reprograma pentru data de 6 sau 7 Mai 2017, în funcție de vreme.

balloon-tour

LĂSAȚI UN MESAJ