La Timișoara a început operațiunea ,,tăierea cablurilor aeriene”. Primarul Dominic Fritz anunță că va merge până la capăt cu această operațiune!

161
Primarul spune că, în pofida tuturor somațiilor date operatorilor de televiziune și telefonie prin cablu, aceștia s-au făcut că plouă, refuzând să ducă în subteran, așa cum prevede legea, cablurile respective.
Acum, a sosit momentul ca toate aceste cabluri să fie tăiate de angajații primăriei și transferate, ulterior, pe banii cabliștilor, în subteran. Iată declarația primarului :
„După ani de somații, gata cu haosul.
Operatorii de rețele au tot promis că vor elibera stâlpii de cabluri și le vor trece în subteran. Nu s-a întâmplat nimic.
Așa că, azi noapte echipele Municipalității au început tăierea cablurilor aeriene. Pe toate străzile pe care tăiem există canale subterane. Nu au nicio scuză în fața clienților lor.
Peste 10 km de cabluri dați jos din zona Circumvalațiunii, noaptea trecută.
Pe unii stâlpi sunt și 23 de cabluri. Pentru 3-4 companii. Operatorii ne spun că nici nu mai știu care cabluri mai sunt funcționale și care nu. Unele cabluri sunt acolo de când e internet în Timișoara.
Urmează Sever Bocu, Aradului.”

LĂSAȚI UN MESAJ