La PSD Timiș nimeni nu știe nimic !

109

Un partid haios, plin de figuri care azi demisionează, mâine eventual candidează ( drept e că nu prea știe nimeni nici la ce și nici pentru ce ! ), cu tineri care par bătrâni ( alde Simonis, Răducanu Jr, și lista e lungă rău! ), cu bătrâni ( cel mai bun” exponat” e aici Stoia, dar nu e, săracul, nici el singurul pe lista de partid!), despre care nici nu știi unde să-i încadrezi.
Poate la … Madame Tussauds, dar pentru asta îți trebuie ceva la butonieră și, mai ales, o carieră în spate, ceea ce nu-i cazul cu băieții în discuție!
Oricum, după ce președintele de filială, Sorin Grindeanu, s-a grăbit să-l arunce pe Bîrsășteanu în groapa bine dată cu smoală a bătăliei contra lui Robu la Primăria Timișoarei, acum, la PSD Timiș, s-a așternut din nou liniștea mult iubită de social-democrați : aia iliesciană, care alta ?!
Cert este că dacă până ieri-alaltăieri se vorbea, din vârful buzelor, de candidatura doctorului Bîrsășteanu, acum aflăm de la fostul lider al filialei, Titu Bojin, că s-a schimbat … modificarea ! Acesta ne-a declarat aseară că nu e nimic sigur legat de candidaturi, nici pentru primărie și nici pentru consiliul județean.
Prin urmare, la PSD Timiș ca-n Caragiale : „nici așa, nici altminteri !” . Mai nou, spune Bojin, conform unor noi ordine de la București, se așteaptă decizia de susținere a unui candidat comun de către marea coaliție formată din PSD-ALDE-UNPR!
Care, cu vigoarea din dotare, va găsi pe „fericitul” ( sau pe nefericitul candidat, mai degrabă, dar e doar o părere!) în măsură să dea de pământ cu atât de intens diabolizatul Robu de către mai toți „strategii” în imagine ai social-democraților timișeni.
Așadar, în așteptarea ordinului pe unitate, șoptit printre mustățile lui Dragnea, subțiate și ele, binișor, zilele acestea, de eșecul cu antidefăimarea, la PSD Timiș totul merge strună sub lozinca, socratiană, vai lor!, „știu că nu știu nimic”!
La urma urmelor, principala marcă înregistrată în mandatul lui Grindeanu ca șef al PSD-ului local.

Adrian Marcu

LĂSAȚI UN MESAJ