La Iulius Town, Crăciunul este despre dorințe împlinite!

26

Încă nu te-a cuprins magia sărbătorilor de iarnă? Sunt multe de făcut în această perioadă, însă Crăciunul este despre bucuria de a dărui, de aceea, sperăm că ți-ai rezervat timp pentru căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi.

La Iulius Town ești răsplătit pentru darurile cumpărate pentru cei dragi, de aceea, până pe 24 decembrie 2019„Crăciunul este despre dorințe împlinite!” În cadrul acestei campanii, clienții care achiziționează de la magazinele din Iulius Town de minimum 150 lei, pot câştiga numeroase premii instant constând în urși de plușcafea Jacobs și băuturi răcoritoare Coca Cola. În fiecare săptămână din perioada campaniei, respectiv în zilele de 9, 16 și 23 decembrie vor fi oferite, prin tragere la sorţi, după ora 17.00, 3 gift card-uri Kultho în valoare de 2.000 euro fiecare.

În plus, până pe 6 decembrie, clienţii vor putea vizita Târgul tematic de Moș Nicolae, iar până în Ajunul Crăciunului, 24 decembrie, ora 18.00, Târgul tematic de Moș Craciun.

Luna decembrie a îmbrăcat Iulius Town în sute de mii de luminițe, pentru ca toată lumea să intre în atmosfera festivă. Decorațiunile spectaculoase constituie cadrul perfect pentru evenimentele care ne invită să ne împărtășim bucuriile.

LĂSAȚI UN MESAJ