La Iulius Mall, Ziua Timișoarei este sărbătorită cu momente muzicale, dansuri și expoziții

127

Clienții Iulius Mall sunt invitați miercuri, 3 august, să asiste la un spectacol special, pregătit cu ocazia Zilei Timișoarei. Peste 100 de elevi vor evolua în cadrul evenimentului care va debuta la ora 16.30, la demisol, în zona Poema. Programul cuprinde recitaluri de muzică folk și ușoară, dansuri moderne și momente de folclor, pregătite de școlile din județ, precum și de formațiile artistice de la Palatul Copiilor.

Totodată, se vor acorda premii elevilor care au luat parte la concursul de fotografie “România văzută altfel” și la cel de arte plastice intitulat “Imagini timișorene”, desfășurate pe parcursul ultimului semestru al anului școlar 2015-2016, organizate de Consiliul Județean Timiș și Inspectoratul Școlar Județean Timiș. În plus, vor fi premiați şi participanții la “Timișoara Basketball Cup 2016”, competiție care are loc în dimineața zilei de 3 august și la care s-au înscris 12 echipe ale școlilor timișorene.

Imagini ale orașului de o frumusețe aparte, surprinse de artistul plastic Marius Mateaș Bolza, vor putea fi admirate în cadrul expoziției “Tradiții timișorene”, organizată la demisolul Iulius Mall, în zona Octogon. Vizitatorii acesteia vor putea descoperi atât reprezentări contemporane ale unor locuri emblematice, precum Catedrala Mitropolitană, malurile Begăi sau Piața Unirii, cât și imagini de epocă ale Timișoarei, imortalizate în acuarele, realizate, cu mai bine de jumătate de secol în urmă, de bunicul pictorului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ