La Iulius Mall, s-a deschis un salon de coafură canină și felină

73

Iubitorii animalelor de companie sunt invitați la IGOR LAND, salonul de coafură canină și felină inaugurat, de curând, în Iulius Mall Timișoara, parte a ansamblului mixt Iulius Town.

Cei care au un cățel sau o pisică şi îşi doresc să le răsfețe cu un tratament de îngrijire sunt așteptați la IGOR LAND, în parcarea portocalie subterană, în vecinătatea lifturilor și benzilor rulante către hipermarket Auchan. Aici, vor avea la dispoziție o gamă diversă de servicii de toaletaj canin şi felin, dar și produse specifice unui pet shop. Salonul IGOR LAND oferă pachete de îngrijire adaptate rasei, tipului de păr și taliei animăluţelor, hrană și accesorii pentru animale de companie.

Micii clienți au parte de adevărate sesiuni de răsfăț, de la tuns, spălat, descâlcit, periat și parfumat, până la rutine de îngrijire, precum tăiatul unghiuțelor. În plus, cei care doresc să îşi pregătească patrupedele cu frizuri speciale atunci când participă la expoziții, pot apela cu încredere la serviciile IGOR LAND. Specialiștii salonului îngrijesc cu atenție animăluţele şi folosesc doar produse profesionale de calitate.

 Salonul IGOR LAND este deschis de luni până duminică, între orele 10.00 și 22.00.

LĂSAȚI UN MESAJ