La Iulius Mall, copiii sărbătoresc Halloween-ul în avans. Tărguri de Antichități și blănuri, în week-end

70

În ultimul week-end din luna octombrie, prichindeii sunt invitați la o super petrecere de Halloween şi la teatru de păpuşi, iar cei mari sunt așteptați la două târguri: unul de antichităţi şi altul de blănuri şi marochinărie.

Zeci de anticari din întreaga regiune vor fi prezenţi, în acest final de săptămână, la Iulius Mall. Târgul de Antichităţi va avea loc la parterul mall-ului, de vineri până duminică inclusiv, clienţii având ocazia să admire şi să achiziţioneze obiecte cu dichis dintre cele mai diverse. Icoane vechi, statuete, bijuterii şi diverse accesorii pentru femei, argintărie veche, porţelanuri, tablouri, oglinzi, viniluri, ceasuri de colecţie, numismatică, obiecte vintage şi alte articole ornamentale sunt propunerile târgului.

În aceeaşi perioadă, la demisolul mall-ului va avea loc un târg de blănuri şi articole de sezon pentru cei care se pregătesc de iarnă cu piese vestimentare şi accesorii nu doar în tendinţe, dar şi foarte călduroase. Clienţii vor avea ocazia să îşi aleagă articolele preferate dintr-o varietate de modele de îmbrăcăminte din blană naturală, haine şi accesorii din piele, cojoace, căciuli, mănuşi şi alte articole.

Ziua de duminică începe la Iulius Mall cu mult îndrăgita sesiune de teatru de păpuşi. De la ora 12.00, în food court, copiii vor viziona frumoasa poveste scrisă de Mihail Sadoveanu „Dumbrava Minunată”.

Tot duminică, prichindeii sunt aşteptaţi la Iulius Mall pentru a sărbători, în avans, Halloween-ul. Cu ocazia „Halloween Spooky Sunday”, cei mici sunt invitați să se plimbe prin mall cu „Trenuleţul Groazei”, între orele 11.00 – 20.00. În food court, de la ora 16.00, îi aşteaptă „Dansul Monstruleților”, iar o oră mai târziu au programare la atelierul de creaţie „Licurici”. Distracţia va continua cu „Bubble show with Minimilkshake”, iar de la ora 19.00, copiii să vor costuma în vrăjitoare, vampiri, mumii sau orice alt personaj înfricoșător și vor participe la „Parada Costumelor Spooky”.

LĂSAȚI UN MESAJ