La întâlnirea ACS Poli Timişoara – Pandurii Tg.-Jiu jandarmii veghează

578

Începe și în Timișoara circul campionatelor de fotbal. În acest sfârșit de săptămână începe divizia secundă să-și dispute meciurile. Prima ligă a început deja dar tot acum se joacă prima dată pe teren propriu. Cu acest prilej și jandarmii au luat măsurile de siguranță necesare pentru a asigura liniștea și ordinea la stadioane și în jurul lor. Cu toate că meciurile nu se prevăd a fi de mare risc paza bună va preîntâmpina necazurile.

Aproximativ 40 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, împreună cu efective din cadrul I.P.J. Timiş şi I.S.U. Timiş, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre ACS Poli Timişoara şi F.C.Voluntari, care se va disputa duminică, 7 august, pe stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara, începând cu ora 21.00.

Accesul spectatorilor în incinta arenei se va face începând cu ora 19.00 pe bază de bilete, policarduri şi invitaţii, fiind deschise un număr de cinci porţi: E,F,M,N şi I. Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator. Accesul auto în zona stadionului „Dan Păltinişanu” dinspre magazinul Novatim, magazinul Mc Donalds şi strada Cerna, va fi blocat începând cu ora 18.30. Gradul de risc stabilit pentru acest meci este mediu.

Li se recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, jandarmii informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ