La furat… cu roaba!

233

Hoții au început să fure bunuri de valoare de oriunde, chiar și de pe șantierele unde se lucrează. Proprietarii trebuie să fie atenți cu bunurile materiale, mai ales dacă sunt costisitoare și atrag atenția hoților.

Astfel că la sfârșitul lunii noiembrie, mai exact miercuri, 30 noiembrie, în jurul orelor 19.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, a identificat un bărbat care tocmai încerca să sustragă mai multe componente electrice, transmit cei de la IJJ.

Bărbatul a fost găsit pe strada Gării, din municipiul Timişoara, în timp ce transporta cu o roabă mai multe produse.

,,Luat la întrebări”, acesta a recunoscut faptul că doar ce a sustras materialele de pe un şantier aflat în imediata apropiere, fiind identificat în persoana lui V.C.C., în vârstă de 35 de ani, domiciliat în municipiul Timişoara.

”În scurt timp a fost găsit şi proprietarul, care în urma unei evaluări a declarat că paguba se ridică la aproximativ 5.000 de lei.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului, acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de furt, care au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor, iar întreaga cantitate de marfă a fost predată proprietarului”, declară purtătorul de cuvânt al IJJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ