La frontiera de la Foeni e liniște. Nu ca la Moravița. Se mai aude câte-un sârb din când în când…

2094

Poliţiştii de frontieră au depistat şi predat unei echipe a I.P.J. Timiş, un cetăţean sârb, pe numele căruia era emis mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul Austriei.

Pe 2 iunie, în jurul orei 15.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Foeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul sârb Radomir S., în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf.
Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile din Austria, în data de 19.04.2016.
Persoana în cauză avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 1 an şi 6 luni pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.
Faţă de bărbatul în cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ