La Brăila, omor pentru o promoție la hârtie igienică cu aromă de piersică-VIDEO

360

La Brăila s-au călcat oamenii în picioare pentru o promoție la hârtie igenică, informează site-ul debraila.ro. E clar, inaugurările de hypermarketuri ar trebui interzise pe teritoriul țării noastre pentru că e o chestiune de siguranță națională! Se omoară lumea pentru reduceri și mai mult nimic. Harfa.ro cochetează cu idea de a lansa chiar o petiție în acest sens, pe internet. Nu se mai poate, ceva trebuie făcut. Haideți să oprim aceste barbarii.

Sâmbătă maro la Brăila! Încă de dinainte de zori, prin oraș a început să se audă zvon de reduceri. Era o vorbă dulce, parcă prea frumoasă pentru a fi adevărată: baxul de hârtie igienică, cu trei lei mai ieftin decât de obicei.

Voind să vadă cu ochii lor minunea, brăilenii s-au năpustit asupra hypermarketului care vindea la acest preț apetisant. Au început repede să dea gură unul către celălalt, să își adreseze vorbe grele, să-și dea coate și, până la urmă, să se calce în picioare ca să apuce izbăvitoarele role cu miros de piersicuță.

Și nu au luat brăilenii doar de la raft, ca oamenii. Nu, nenică, au asaltat magazia hypermarketului, uluindu-i pe bieții angajați care nu puteau să le mai pună stavilă. Ca de obicei, în linia întâi a acestor crâncene lupte pentru a prinde ceva s-au aflat pensionarii.

sursa: harfa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ