La Banat în poartă oare cine bate? Eu sunt, frontieră, tânăr kosovar…

256

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin – I.T.P.F. Timişoara au depistat un cetăţean din Kosovo,  ce intenţiona să  intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde.

În data de 19 aprilie 2016, în jurul orei 21.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia migraţiei ilegale, au observat o persoană de sex masculin care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre  frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării.
Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanei şi conducerea ei la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că persoana în cauză este D.L., în vârstă de 26 de ani, cetăţean din Kosovo, care a declarat că a încercat să intre ilegal în România, pe la frontiera verde, întrucât nu îndeplinea condiţiile legale de intrare în ţară.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ