La 29 de ani, Rodica a murit pe masa de operație, la o clinică privată. Intervenția banală care a dus-o la moarte

1129

O tânără de 29 de ani din Mehedinti, a murit pe masa de operație după ce s-a supus unei intervenții chirurgicale de liposucție. Rodica Vasile a sfârșit în condiții suspecte la o clinică privată din Bucureșt, iar potrivit Observator.tv, medicii nu-şi explică ce s-a întâmplat, iar procurorii au deschis un dosar de cercetare penală.

Rodica Vasile avea 29 de ani, mama unui băiat de 14 ani, lucra la un restaurant în Londra şi se întorsese în țară pentru o operaţie, la o clinică privată din Bucureşti.

„Au zis că operația a reușit, dar nu își revine din anestezie”, a declarat mama tinerei, care povestește că fiica sa i-a spus că o sună după ce iese din operație, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat pentru că Rodica nu s-a mai trezit din anestezie.

Tânăra i-a spus mamei că îşi tratează nişte dureri abdominale, dar de fapt se programase pentru o operaţie estetică de lipoaspiraţie.

Medicii i-au făcut înainte analize de sânge, o electrocardiogramă şi o radiografie pulmonară. Nimic nu le-a dat de bănuit că ar fi vreo problemă. Dar după operaţie, pacienta a intrat în stop cardiorespirator. Două ore a fost resuscitată fără rezultat.

„După ce a murit, a venit doctorul și asistentele și mi-au dat lire sterline în valoare de 45 de milioane (n.r. 4.500 de lei)”, a povestit mama Rodicăi pentru Observator. Suma ar fi reprezentat costul intervenției.

Mama şi iubitul italian al tinerei bănuiesc că acesteia i-a fost făcută o anestezie intravenoasă.

Medicii legişti au încheiat autopsia încă de ieri, dar nu au putut stabili cauza morţii, scrie Observator.tv.

sursa – libertatea.ro
foto: Observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ