La 14 ani Patrick Pascotă conduce în Campionatul Național de Motociclism Viteză

267

Patrick Pascotă, lider în Campionatul Național de Motociclism Viteza la Clasa 300 Supersport, la doar 14 ani.

Patrick și Ionel Pascotă au participat cu succes la etapele 5 și 6 ale Campionatului Național de Motociclism Viteză, etape desfășurate în Slovacia.

Weekend-ul trecut, sportivii celei mai titrate familii din istoria motociclismului românesc s-au prezentat excelent în cadrul celor mai noi etape ale Campionatului Național de Motociclism Viteză.

Plecat de pe prima poziție a grilei de start, atât în etapa a cincea cât și în etapa a șasea, Patrick Pascotă s-a impus clar în prima dintre cele două curse, iar în ultima etapă, după prima sa „alergare” pe ploaie a încheiat pe locul secund.

Ca urmare a acestor rezultate micul Pascotă a devenit, la numai 14 ani, lider al Campionatului Național de Motociclism Viteză, clasa 300 cmc Supersport.

Întrucât cele două etape au contat și pentru Campionatul European Alpe Adria, rezultatele obținute de Patrick i-au adus un bine meritat loc 7.

Celălalt motociclist al familiei Pascotă aflat în activitate, Ionel, a obținut locul întâi atât în etapa de sâmbătă, cât și în cea de duminică, ambele în Campionatul Național de Motociclism Viteză, iar în Campionatul European Alpe Adria s-a clasat pe poziția a cincea în cursa de sâmbătă, reușind să termine o poziție mai sus în cursa de duminică, desfășurată pe ploaie.

„Sunt extrem de fericit pentru rezultatele obținute de fiul meu. Mă face foarte mândru de el și de faptul că la vârsta lui a ajuns lider al clasei 300 cmc în Campionatul Național. Mă bucur, de asemenea, și pentru rezultatele mele cu care încă mă pot mândri chiar dacă nu mai sunt la prima tinerețe.

Vreau să mulțumesc Consiliului Județean Timiș pentru sprijinul acordat, în mod deosebit sponsorilor care ne susțin și nu în ultimul rând fanilor noștri”, a declarat Ionel Pascotă la revenirea în România.

Lumea motociclismului intră într-o pauză competițională în următoarea perioadă, până la finalul sezonului estival, când adrenalina revine la cote maxime pe circuit, cu noi etape de campionat național.

LĂSAȚI UN MESAJ