Jurnaliştii Timişoarei, în slujba cetăţenilor

771

Jurnaliştii Timişoarei, cu suportul Academiei de Advocacy, vin în sprijinul cetăţenilor ei, în vederea alegerii celui mai potrivit candidat la funcţia de primar al Timişoarei. În acest sens, au pregătit un set de trei întrebări pe cele mai arzătoare teme ale oraşului: sănătate, trafic urban şi câştigarea proiectului pentru titlul de Capitală Europeană 2021.

Candidaţii la funcţia de primar al Timişoarei pentru mandatul 2016 -2020 vor răspunde la aceste întrebări, în data de 31 mai, începând cu orele 11:00, într-o ordine stabilită prin tragere la sorţi. Întrebările şi regulamentul evenimentului pot fi vizualizate şi pe www.advocacy.ro.

Cetăţenii interesaţi pot vizualiza poziţiile candidaţilor accesând adresa de internet https://youtu.be/jâ2wl9BjpYl şi pot audia întreg evenimentul, pe frecvenţa 88,8 MHz – Radio Vest Timişoara.

Jurnaliştii Timişoarei au încrederea că acest eveniment susţine clarificarea opţiunilor cetăţenilor ei, în a alege candidatul cel mai pregătit pentru funcţia de primar al Timişoarei, într-un mandat decisiv pentru evoluţia oraşului.

LĂSAȚI UN MESAJ