Județul Timiș va avea pârtie de schi! Cine a făcut anunțul și unde va fi realizată

3113

Mare amator de vacanțe în stațiunile de iarnă din Austria, primarul orașului Lugoj, Francisc Boldea, plănuiește să facă, pe unul din dealurile municipiului, o pârtie artificială de schi. Intenția edilului șef a fost făcută publică pe postul local de televiziune – TEN TV. După ce a anunțat că patinoarul va fi deschis din data de 2 decembrie, în acest an, a fost întrebat de către moderatorul emisiunii dacă nu s-a gândit să facă și o pârtie de schi la Lugoj.

“Am studiat-o eu! Am vrut la Km 5, să facem una cu fața către Nord. Am vrut cu două aruncătoare de zăpadă…Suntem în căutare! Îmi pare rău că mi-ați luat-o înainte și ați spus-o dumneavoastră, dar e o idee care mă frământă de mult. Ne trebuie o suprafață cu o lungime de cel puțin 500 de metri și am pus să calculeze și ne trebuie 12 tunuri de zăpadă care nu ar costa mult. Noi sunt foarte scumpe, dar la mâna a doua nu ar costa aşa de mult. Primăria însă nu le poate cumpăra, dar pot fi cumpărate de o societate. Şi avem societăţile Consiliului Local. Nu am găsit zona deocamdată. Am vrut în zona bisericuței, sus pe deal”, a spus Francisc Boldea.

Primarul Lugojului a mai declarat că are experienţă în acest sens, de pe vremea când a activat la Oţelu Roşu, unde a administrat o astfel de pârtie.

sursă: lugojeanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ