Județul Timiș găzduiește o nouă ediție din Cupa de Vară Ghiroda FOTO-VIDEO

499

La o margine de municipiu începe să prindă contur tot mai puternic un fenomen aparte între copii și tineri. La Ghiroda clubul sportiv CSC face performanță în toate domeniile în care se implică. Sunt deja de notorietate performanțele mai multor grupe de vârstă ce se implică în fotbal. Dar nic alte secții nu sunt de ici de colo. De asemenea șahiștii din comună sunt performeri la nivel național ce au adus frumoase rezultate.

În perioada 31 mai – 2 iunie și între 7-9 iunie are loc Turneul Internațional de fotbal pentru copii, un eveniment marca Csc Ghiroda, organizat cu sprijinul Cosiliului Local și al Primăriei Ghiroda.

Acest turneu își propune să fie unul dintre cele mai performante din țară, la care vor participa 135 de echipe de juniori împărțite pe 7 categorii de vârstă.
Meciurile se dispută pe Stadionul Emilian Pavel – Ghiroda, Baza Sportivă Tibi Tundă – Ghiroda și pe Terenul Comunal – Giarmata Vii.

Gazda competiției, CSC Ghiroda, va participa la această competiție cu următoarele categorii de juniori:
-Categoria 2006 – CSC Ghiroda 2006, antrenor Claudiu Gaitin și Alin Miloș
-Categoria 2008 – CSC Ghiroda Grupa 2008 antrenor Mircea Șchiopu
-Categoria 2009 – CSC Ghiroda Grupa 2009 Galben antrenor Loredan Dohan și CSC Ghiroda
-Grupa 2009 Albastru, antrenor Sebastian Protopopu și Sandu Chiu
-Categoria 2010 – CSC Ghiroda 2010, antrenor Nova Draghici
-Categoria 2011 – CSC Ghiroda Grupa 2011 galben și CSC Ghiroda Grupa 2011 albastru antrenor Cristi Moraru
-Categoria 2012 – CSC Ghiroda Grupa 2012 antrenor Sandu Chiu și Protopopu Sebastian și CSC Ghiroda Grupa 2013, antrenor Cristi Moraru

„Considerăm că este cea mai importantă competiție pentru copii organizată în județul Timiș, competiție ce se va desfășura pe durata a 6 zile, împărțite în două weekend-uri. Vor fi peste 400 de meciuri, vor participa echipe foarte bune din țară și străinătate, printre care se numără: C.S Fotbal Club UTA Arad, Asociația Club Sportiv Tâmpa Brașov, Atletico Arad, LPS Banatul Timișoara, Ripensia Timișoara, ACS Galaxy Timișoara, Atletico Timișoara, Luceafărul Severin, Club Sportiv Hidro Râmnicu Vâlcea, CSM Resita, Mladi Vukovi Kikinda, etc ” a declarat Alin Miloș, coordonator centru copii și juniori.

„Așteptăm cu mare interes ediția a II-a a Turneului Internațional de Fotbal, Ghiroda 2019. Ne-am pregătit cu mult entuziasm pentru această competiție și ne dorim să avem zile cu soare pe cele trei stadioane unde se vor desfășura meciurile. Am pregătit surpize plăcute și premii pentru toți participanții. Vă așteptăm la Cupa de Vară, Ghirpda 2019.” explică Marius Mihai Poclid directorul la Clubul Sportiv Ghiroda și Giarmata Vii.

LĂSAȚI UN MESAJ