JO 2016 – Lugojeanca Căprioriu a ratat prima medalie a României

134

Corina Căprioriu a ratat la mustață prima medalie a delegației României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Judoka originară din Lugoj a pierdut la limită bronzul în finala categoriei 57 kilograme.

România a fost foarte aproape de a avea prima medalie olimpică la actuala ediție a JO grație unei sportivei din Lugoj. Judoka Corina Căprioriu a pierdut în această seară finala pentru bronz la categoria 57 de kilograme. Sportiva în vârstă de 30 de ani a fost învinsă de portugheza Telma Monteiro printr-un yuko și a pierdut cu scorul de 0-1.

Corina pierduse cu doar câteva minute înainte calificarea în marea finală după o luptă decisă în prelungiri cu brazilianca Rafaela Silva, scor 0-10. Meciul întins pe durata a 7 minute a epuizat-o pe Căprioriu și în finala mică nu a mai avut energia necesară de a cucerit medalia. Lugojeanca era vicecampioana olimpică en-titre a categoriei.

În primele tururi ale tabloului, sportiva legitimată la Dinamo București le-a depășit pe Nora Gjkova (Kosovo) și Lien Chen-Ling (Taiwan).

LĂSAȚI UN MESAJ