Jandarmii timişoreni sunt în misiune în sărbătoarea Paștelui

7

Jandarmii Grupării Mobile Timişoara sunt angrenaţi în misiuni specifice în perioada minivacanţei prilejuite de sărbătoarea Paștelui ortodox. Conform măsurilor stabilite la nivelul unităţii, jandarmii acţionează pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, premergător şi pe timpul sărbătorii de Paște.

Printre misiunile la care jandarmii timişoreni participă, se numără cele de asigurare şi menţinere a ordinii publice, în cooperare cu inspectorate de jandarmi judeţene din zona de responsabilitate. De asemenea, jandarmii cooperează cu structuri de poliţie şi poliţie de frontieră, pentru îndeplinirea misiunilor specifice, în baza planurilor de cooperare încheiate.
Echipajele aflate în serviciu, răspund la apelurile venite din partea cetăţenilor, la dispeceratul unităţii, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

Pe timpul manifestărilor religioase dedicate sărbătorii Paștelui, jandarmii grupării mobile se vor afla în proximitatea lăcaşurilor de cult, pentru siguranţa participanţilor.

Pentru a preveni producerea de evenimente ce ar putea duce la tulburarea ordinii şi siguranţei publice, jandarmii recomandă cetăţenilor să evite locurile foarte aglomerate şi să respecte măsurile stabilite pentru prevenirea şi combaterea răspândirii pandemiei de COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ