Jandarmii timişoreni nu au odihnă nici de sărbători

303

”În conformitate cu Planul de măsuri al Ministerului Afacerilor Interne pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, premergător și pe timpul Sărbătorilor de Paști, Zilei Internaționale a Muncii și Zilei Naționale a Tineretului, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara sunt angrenate în misiuni specifice” se spune într-n comunicat primit la redacție.

Printre aceste misiuni, se numără cele organizate în cooperare cu inspectoratele de jandarmi judeţene, pe linia asigurării şi menţinerii ordinii publice, în zona de competenţă. De asemenea, pentru desfăşurarea misiunilor specifice, jandarmii cooperează cu structurile de poliţie sau poliţie de frontieră, în baza planurilor încheiate în acest sens.

Jandarmii răspund apelurilor venite din partea cetăţenilor, la dispeceratul unităţii prin SNUAU 112, pentru a interveni atunci când sunt solicitaţi în cazuri de urgenţă.

Pentru a preveni producerea de evenimente ce ar putea duce la tulburarea ordinii şi siguranţei publice, jandarmii recomandă cetăţenilor să evite locurile aglomerate, să adopte un comportament decent conform normelor de convieţuire socială şi să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale.

Persoanele care au cunoştinţă de producerea de fapte antisociale pot sesiza acest lucru forţelor de ordine aflate în teren sau apelând numărul de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ