Jandarmii au dat zile libere unor persoane extrem de ocupate cu serviciul

228

Hoții nu au pic de odihnă nici în zilele de sărbătoare. Majoritatea românilor fie se bucură de zilele libere acasă în familie la masă cu prietenii fie au plecat la munte pentru câteva zile.

Bieții hoți nu au liber nici acum. Au plan mare de realizat. La ei producția nu sta nici o oră darămite o zi liberă. De voie ori mai mult de nevoie jandarmii le-au dat un mic concediu de relaxare.
Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara, aflat în serviciu de ordine și siguranță publică în municipiul Timișoara, a depistat două persoane despre care există suspiciunea că sustrag bunuri din autovehicole.
Persoanele au fost observate joi, 30 noiembrie a.c., pe strada Platanilor din municipiu, în timp ce transportau o geantă și un rucsac. La vederea echipajului de jandarmi, acestea au avut un comportament agitat și au încercat să se îndepărteze însă au fost oprite. Li s-a solicitat să își decline identitatea și să precizeze ce obiecte au asupra lor. Inițial, au menționat că în bagaje transportă bere, că nu sunt din municipiul Timișoara și că nu au documente de legitimare.
Existând suspiciuni asupra acestora, jandarmii au procedat la controlul bagajelor. Au fost găsite două colete cu numele unei societăți de curierat și articole noi de îmbrăcăminte și încălțăminte.
Persoanele depistate, bărbați cu vârsta de 21 și 23 de ani, au menționat, la început, că au găsit bunurile într-un tomberon însă apoi au recunoscut că le-au sustras dintr-un autoturism.
Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la furtul din autovehicule, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală și i-au condus pe cei doi bărbați la secția de poliție pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ