Jaful ca-n filme al unor români, la Londra. Au forat prin ziduri și au furat bijuterii de 300.000 de lire sterline

293

Românii care au forat prin ziduri pentru a da lovitura la un magazin de bijuterii din centrul Londrei au fost condamnaţi la câte şase ani de închisoare pentru furtul mai multor bijuterii din aur și diamante în valoare de 300.000 de lire sterline. Anchetatorii au făcut publice imaginile jafului spectaculos, înregistrat în urmă cu un an.

Florin-Cristian Neagu, 46 de ani, şi Sorin Munteanu, 44 de ani, au fost găsiţi vinovaţi de comiterea furtului „sofisticat şi îndrăzneţ” de la magazinul George Attenborough & Son Jewellers din centrul Londrei.

Cei doi – împreună cu un complice, Nicolae Sisca, care a recunoscut anterior fapta – au comis jaful în weekendul din 23-24 martie, anul trecut. Juraţii de la Curtea coroanei din Southwark au avut nevoie de doar 32 de minute pentru a-i condamna pe Neagu şi Munteanu, după ce procurorul Philip Stott a spus că există „dovezi copleşitoare” privind vinovăţia lor.

Când a pronunțat sentinţa, judecătorul Jo Boothby a spus că cei doi români au venit în Marea Britanie cu scopul de a jefui și au făcut asta ca niște adevărați profesioniști.

Sursa – digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ