Jaf armat la drumul mare. Un taximetrist a fost rănit, jefuit și aruncat din mașină. Suspecţii, daţi în urmărire

78
Un taximetrist din Galaţi a ajuns la spital după ce a fost ameninţat cu arma, jefuit, bătut şi aruncat din maşină, pe DN22B, între Galați și Brăila, de trei clienţi. Agresorii nu au fost, deocamdată, prinşi.
Surse din rândul anchetatorilor spun că trei clienţi s-au urcat, luni seara, în maşina aflată într-o staţie de taxi din oraşul Galaţi şi au cerut să fie duşi la o bază de agrement aflată pe malul Dunării. Aceștia mergeau la o petrecere a unui interlop. Pe drum, unul dintre clienţi a scos un pistol şi i-a cerut şoferului să oprească şi să iasă din maşină. L-au lovit și l-au aruncat din autoturism, moment în care taximetristul s-a ales cu piciorul rupt.
Clienţii au furat maşina, apoi au abandonat-o pe o stradă din Brăila. Suma furată este derizorie. Taximetristul a fost transportat la spital, fiind în afara oricărui pericol.
Poliţiştii au deschis o anchetă şi îi caută pe autorii jafului. Există deja un cerc de suspecţi. Oamenii legii au verificat, în această dimineață, domiciliile acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ