Iulius Mall te trimite la festival! Invitații la Electric Castle și Untold, dar și alte 1.700 de premii festivăratice

92

Vrei să mergi la cele mai tari festivaluri de muzică ale verii şi să te distrezi alături de prietenii tăi, pe cele mai cool ritmuri? Atunci vino la Iulius Mall Timişoara, unde „Începe Festivara”! Poţi câştiga invitaţii duble la ELECTRIC CASTLE sau UNTOLD, dar şi multe alte premii în ton cu vremea superbă de vară.

Pentru că îți împărtășim pasiunea pentru muzică și shopping, te ajutăm să ajungi la cele mai îndrăgite festivaluri din vara aceasta. Tot ce trebuie să faci este să vii la Iulius Mall Timişoaraîn perioada 25 mai – 10 iunie 2018, să te pregăteşti de festival, cumpărând de la magazinele tale preferate în valoare de minimum 100 de lei şi să te înscrii la tombolă, la Centrul Info. Dacă te numeri printre primii 100 de cumpărători ai zilei, Iulius Mall te va premia cu un cadou garantatSelfie stick-uri,pelerine coloratepower-card-uriochelari de soarebăuturi răcoritoare sau şepci de plajă sunt premii care pot fi ale tale.

ELECTRIC CASTLE sau UNTOLD? Iulius Mall Timişoara a pregătit 17 invitaţii duble la festivalul ELECTRIC CASTLE, organizat la Castelul Bánffy din Bonțida, judeţul Cluj, în perioada 18 – 22 iulie. Alţi 17 clienţi pot câştiga invitaţii pentru două persoane la cea de-a patra ediţie a festivalului UNTOLD, care va avea loc între 2 şi 5 august, la Cluj-Napoca.Câştigatorii vor fi anunţaţi în urma tragerilor la sorţi  din zilele de 29 mai, 4 şi 11 iunie.

Deci, ce mai aştepţi? Hai cu noi la distracţie! La Iulius Mall „Începe Festivara”!

LĂSAȚI UN MESAJ