Iulius Mall te premiază cu bilete la Music Travel Festival

162

Iulius Mall susține evenimentele muzicale de calitate și își recompensează clienții cu bilete la cea de-a doua ediție a unuia dintre cele mai importante evenimente muzicale din vestul țării, Music Travel Festival, care va avea loc în zilele de 17-19 iunie, în mijlocul naturii, la Herneacova.

Clienții Iulius Mall care fac, până vineri inclusiv, cumpărături în valoare de minimum 150 de lei, se pot prezenta cu bonul fiscal la Centru Info, unde vor fi premiaţi cu unul dintre cele 140 de bilete care le asigură accesul la concertele organizate timp de trei zile.

În cadrul Music Travel Festival o serie de nume sonore dau tonul la muzică, iar iubitorii genurilor pop, rock alternativ, folk și drum&bass vor avea ocazia să asculte cele mai frumoase piese din repertoriul unor interpreți faimoși din țară și de peste hotare: Akua Naru, Yoav, Bebe, Ada Milea, Șuie Paparude, Grimus, Teo Milea, Golan, Robin and the Backstabbers, Alternosfera, Alexandra Ușurelu, Moonlight Breakfast, Emeric Imre, Mircea Vintilă, Les Elephants Bizarres etc.

Concertele se desfășoară pe scene outdoor și indoor, iar distracția va fi completată cu piese de teatru, jocuri pentru copii și specialități culinare pentru toate gusturile. Locul desfășurării festivalului este situat la 30 de kilometri de Timișoara, iar participanții au inclusiv posibilitatea de a campa în zona special amenajată cu facilitățile necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ