ISJ Timiș, despre elevii de la Liceul „Lenau” care învață în clădirea renovată parțial: „Nu este niciun pericol”

293

Cei aproximativ 400 de elevi înscriși în clasele IX-XII ale Liceului Teoretic „Nikolaus Lenau” merg la cursuri, de la începutul acestui an, în clădirea principală a școlii, de pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara. Asta deși lucrările de modernizare a imobilului nu au fost finalizate, mai trebuie schimbate câteva geamuri, iar fațada exterioară a clădirii trebuie reabilitată.

Acesta este motivul pentru care Liceul „Lenau” nu a primit nici în acest an autorizație de funcționare. Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș spun că elevii nu sunt puși în pericol, chiar dacă lucrările continuă în clădirea de pe strada Gheorghe Lazăr.

„Primăria Timișoara ne-a asigurat că nu este niciun pericol pentru elevi și profesori. Elevii își desfășoară activitatea în condiții bune în clădire. De altfel, directorul unității de învățământ ne-a comunicat că nu există nicio problemă în ceea ce privește siguranța elevilor”, a explicat Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ