Iritat pentru că a fost trezit din somn după deraierea trenurilor de la Arad și Brașov, directorul CFR a fost demis

1610

Directorul CFR Călători, Leon Bărbulescu, a fost demis, după ce două trenuri au deraiat într-o singură zi, în România, susţine Antena 3. Într-un dialog cu jurnaliştii, el spunea că „nu s-a întâmplat nimic deosebit” şi s-a plâns că a fost trezit din somn.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, la Antena 3, că s-a comunicat dezastruos în urma incidentelor de sâmbătă. „S-a instituit o comisie care investighează cauzele accidentelor”, a declarat Cuc.

Directorul CFR Călători a declarat, sâmbătă că „nu s-a întâmplat nimic deosebit” şi s-a plâns că a fost trezit din somn de jurnaliştii Observator.

Dialogul dintre Leon Bărbulescu şi jurnalist a fost următorul:

Leon Bărbulescu: Eu vă pot spune că nu au fost evenimente deosebite, na. Călătorii au fost în regulă, deci nu s-a întâmplat nimic deosebit. Noi ne facem treaba aşa cum trebuie şi să fie bine…

Reporter: Să nu fie rău…

Leon Bărbulescu: Da, să nu fie rău. Iertaţi-mă, chiar dormeam şi m-aţi trezit efectiv din somn.

„Mă aşteptam ca domnul Bărbulescu să comunice, nu să spună că a fost trezit din somn”, a fost reacţia ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, în urma acestui dialog.

Un vagon al unui tren de călători a deraiat sâmbătă dimineaţă, în judeţul Braşov, la Racoş. Trenul circula din Braşov spre Mediaş.

În partea a doua zilei a avut loc un incindent similar şi în judeţul Arad. Locomotiva trenului rapid care circula pe relaţia Braşov-Curtici a deraiat de pe şine, în jurul după-amiezei, la ieşirea din localitatea Săvârşin. Cei de la ISU Arad au transmis că în urma acestui incident nimeni nu a fost rănit.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ