Irinel Columbeanu rămas fără avere. Acum locuiește în două camere și conduce un Opel second-hand

1487

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască în chirie și să conducă o mașină second-hand după ce a pierdut averea de zeci de milioane de euro, scrie Cancan.

Primele probleme ale milionarului au apărut în 2012, când nu a mai reușit să achite ratele pentru un credit de 5,5 milioane de euro, contractat în 2007. Banca a încercat să își recupereze prejudiciul în instanță, care toamna trecută i-a pus sechestru pe vila de la Izvorani.

Din acest motiv, Irinel Columbeanu a fost nevoit să își abandoneze locuința și s-a mutat într-un apartament cu două camere, dintr-un complex rezidențial aflat la marginea Capitalei. Însă, luna trecută, omul de afaceri a fost amenințat cu evacuarea și din noua sa casă, după ce nu ar fi plătit chiria în ultimele șase luni.

Mai mult, Columbeanu a trebuit să își scoată la vânzare și celebrul Bentley Continental, pe care, în 2004, plătea 240.000 de euro. Acum, cere în schimbul său doar 29.000 de euro.

Potrivit Cancan, omul de afaceri conduce acum un Opel Astra, second-hand, pe care ar fi plătit cel mult 7.000 de euro.

Averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 60 de milioane de euro în 2006 și 150 de milioane euro în 2007, însă apoi s-a aflat în contină scădere, astfel că în 2009 mai avea doar 7 milioane de euro în 2009.
Sursa: ProTV

LĂSAȚI UN MESAJ