Ipoteză nouă privind sinuciderea! Ce necazuri avea tânăra care și-a pus capăt zilelor

1079

În mai 2018, tânăra din Arad care s-a spânzurat a fost dată în judecată. Oana Ioja figurează ca pârât într-un dosar deschis pe 29 mai la Judecătoria Arad, obiectul acestuia fiind “rectificare carte funciară”.  Cartea funciară este un registru public din România, care cuprinde evidenţa juridică integrală şi exactă a imobilelor, proprietatea persoanelor fizice şi juridice din aceeaşi localitate.

Tânăra din Arad care s-a spânzurat a fost dată în judecată. Următorul termen al procesului e pe 28 noiembrie

Reclamant în dosar este o femeie, iar pârâţi, pe lângă Oana Ioja, mai sunt Primăria Arad şi o societate comercială. Procesul a avut trei cauze amânate, pe 31 mai, pe 3 octombrie şi pe 7 noiembrie, următorul termen fiind programat pe 28 noiembrie. Oana s-a sinucis pe 15 noiembrie, cu 13 zile înaintea procesului.

Tânăra din Arad care s-a spânzurat a fost dată în judecată. Oana a fost găsită în propria locuinţă

Pentru rectificarea cărţii funciare, tânăra din Arad care s-a spânzurat a fost dată în judecată. Oana s-a sinucis la 32 de ani, fiind găsită miercuri seară, de familie, în locuinţa ei. Ea era fiica unui important om de afaceri din Arad, fost director al fabricii de bere Arbema. Potrivit informaţiilor primite de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, „femeia a fost găsită spânzurată în propria locuinţă. Nu există suspiciuni în privinţa decesului. Corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ