Ionuț Popa, adus pentru ultimele două jocuri în Liga 1

960

Ionuț Popa este antrenorul cu care ACS Poli va încheia un sezon negru în Liga I ce foarte probabil va fi încheiat pe un loc retrogradabil. Tehnicianul originar din comuna timișeană Pesac va debuta pe banca violeților miercuri, în duelul de la Voluntari.

ACS Poli este penultima în Liga 1 și este practic retrogradată, șansele de salvare țin de o veritabilă minune. În aceste condiții și cu doar două etape rămase de disputat, șefii clubului au găsit de cuvință să îl demită pe Petre Grigoraș. Decizie greu de înțeles…

Înlocuitorul lui Grigoraș este Ionuț Popa, un tehnician născut în județul Timiș. Popa a fost dorit pe Bega și înainte de instalarea lui Petre Grigoraș. Tehnicianul în vârstă de 63 de ani a antrenat ultima oară în Liga 1 în vara lui 2012, pe CSMS Iași. Ultima sa echipă a fost divizionara secundă Șoimii Pâncota.

Ionuț Popa va fi prezentat oficial marți, iar o zi mai târziu va debuta pe banca lui ACS Poli chiar pe terenul celor de la FC Voluntari. Orice alt rezultat în afara unei victorii înseamnă retrogradarea pentru gruparea bănățeană.

Acesta spune că a discutat cu primarul Nicolae Robu şi că, practic, misiunea sa începe din viitorul sezon şi va consta în reconstruirea echipei.

LĂSAȚI UN MESAJ