Ionuţ a sfârşit la numai 19 de ani, după ce s-a înfipt cu motocicleta într-un stâlp

151

Tragedie în Italia, la Biancavilla, acolo unde, în nopatea de joi spre vineri, un tânăr român a murit pe loc într-un groaznic accident de motocicletă. Ionuț Mocanu avea doar 19 ani.

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 22:00, pe viale Europa, în localitatea Biancavilla, provincia Catania, Sicilia.

Ionuț Mocanu conducea o motocicletă BMW când, în apropiere de piazza Falcone-Borsellino, a pierdut controlul și s-a izbit puternic de un stâlp.

În urma impactului cumplit, motocicleta s-a rupt în două, iar Ionuț a fost aruncat în aer 20 de metri. Nu a avut nicio șansă. Tânărul de 19 ani a murit pe loc.

Motocicleta s-a rupt în două în momentul impactului
Vezi 3 imagini în Galerie

Medicii de pe ambulanță sosiți la fața locului nu au mai putut decât să declare decesul.

„Am primit o veste tragică ieri seară. Suntem alături de familia tânărului, căreia îi vom acorda tot sprijinul cuvenit. În aceste momente deja dificile, regretăm că trebuie să asistăm la pierderea unei vieți atât de tinere. O veste groaznică”, a transmis Antonio Bonanno, primarul localității Biancavilla, citat de publicația italiană Biancavilla Oggi.

Ionuţ era din Bacău, dar locuia de câţiva ani în Biancavilla
Ionuț Mocanu, zis și „Giovanni”, locuia de câțiva ani în Biancavilla alături de familie și lucra ca muncitor agricol. Era originar din Blăgești, județul Bacău.

Ionuț Mocanu, zis și „Giovanni”, locuia de câțiva ani în Biancavilla
Vezi 3 imagini în Galerie

Prietenii sunt șocați de dispariția prematură a lui Ionuț.

„Dumnezeu sa te ierte suflet minunat, inca nu îmi vine sa cred ca e adevărat, ai plecat mult prea devreme. Condoleante familiei si multa putere sa treaca peste aceasta cumplita durere #RIP Yonut Mocanu”.

„Dumnezeu sa te ierte odihnestete an pace suflet drag o sa ramai meru in inimile noastre”.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ