Ionel Lepa a murit. Criminalul polițistului din Recaş s-a spânzurat în celulă

659

UPDATE: Penitenciarul Timișoara a transmis că medicii au confirmat decesul lui Lepa la orea 7.15, care a fost găsit decedat în baie. „Luni, 10.06.2019, în jurul orei 06.30, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgentă 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15. În conformitate cu procedurile legale, administrația locului de deținere a anunțat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara”, se arată în comunicatul Penitenciarului Timișoara. Reprezentanții Penitenciarului mai anunță că a fost declanșată o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului.

La fața locului a ajuns o echipă de criminaliști de la Poliția Timiș care va face cercetări. Luni, Lepa trebuia să ajungă în fața Curții de Apel Timișoara unde trebuia să se judece contestația sa la decizia Tribunalului Timiș de arestare preventivă. El a fost găsit spânzurat  în celula sa din Penitenciarul de pe strada Popa Șapcă din Timișoara.

Marcel Ionel Lepa, care l-a împușcat mortal pe polițistul din Timiș, a declarat vieneri în fața procurorilor că nu a vrut să îl ucidă pe agent și că ar fi tras spre picioare.

Vom reveni cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.