Ion Răducanu, candidatul UNPR la primărie: „Timișoara este un târg de provincie”

255

Ion Răducanu, candidatul UNPR la Primăria Timișoara, este foc și pară pe Nicolae Robu, după ce edilul șef a declarat la un post local de televiziune că „are adversari slabi și, ca atare, nu-și bate capul”. „Eu nu sunt un contracandidat slab„, i-a transmis Ion Răducanu lui Nicolae Robu, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, asta deși știe că nu o să ajungă primar al Timișoarei.

Am datoria, ca și cetățean al Timișoarei și ca deputat, să spun lucrurilor pe nume. Pe vremea lui Ciuhandu, Timișoara a fost un târg de provincie, târg de provincie este și acum. Cea mai mare greșeală a lui Nicolae Robu este că a menținut același aparat în primărie care a pus Timișoara în genunchi în ultimii 16 ani, care a contribuit la subdezvoltarea orașului, la degradarea lui„, a declarat Ion Răducanu.

Candidatul UNPR la Primăria Timișoara îi bate obrazul lui Nicolae Robu și pentru faptul că ia decizii „în virtutea viselor pe care le are noaptea. Timișoara a intrat în ridicol în ultimii ani, am ajuns dintr-un oraș al florilor într-unul al palmierilor, de la Mica Vienă la orașul în care ciorile sunt stârpite prin diferite metode„.

Ion Răducanu are și un mesaj pentru alegători, cărora le transmite „să se trezească pentru că Timișoara merge la vale, nu la deal. Primăria nu are nevoie de un profesor, ci de un bun manager”.

LĂSAȚI UN MESAJ