Ioan Popa se îndreaptă spre președinția PNL?

236

Ioan Popa, primarul Reșiței și președinte în exercițiu al organizației municipale a PNL, a fost recent reales, în acest week-end, preşedinte al acestei organizații. El nu a avut contracandidat, cîștigând aşadar, scrutinul fără emoţii. PNL Reșița are și doi prim-vicepreședinți, pe viceprimarul municipiului, Adrian Dacica, și pe directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reșița, Jaro Marșalic. Au mai fost aleși mai mulți vicepreședinți şi un Birou permanent, cu 15 membri.

Era cumva previzibil acest rezultat, ținând cont că Ioan Popa a repurtat măcar un succes administrativ, devenind primar și aducând astfel pe liberali în prim planul deciziei administrative, fapt care probabil a contat și la opțiunea politică a celor din PNL. Dar, omul de afaceri Ioan Popa este de mai mulți ani semnul unei împrospătări politice, el reprezentând la un moment dat alegerea PNL pentru Consiliul Județean Caraș-Severin.

Așa că acum, Ioan Popa se îndreaptă sprea marea confruntare cu un alt lider proeminent al liberalilor, senatorul Marcel Vela. Potrivit propriilor declarații, Popa va candida, la sfârșitul acestei săptămâni, la președinția PNL Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ