Ioan Popa l-a învins pe Ion Crina, la Reșița. În alianță cu Verzii și cu PMP, liberalii ar putea controla Consiliul Local

1470

Potrivit primelor cifre provizorii ale dimineții, după numărarea paralelă a 212 secţii de votare din Caraş-Severin, din total celor 365, se pare că PNL conduce, cu 24.748 de voturi, adică 36,80%, urmat de PSD, pentru care au optat 23.874 de persoane cu drept de vot, ceea ce înseamnă 35,60%.

La Reşiţa, candidatul PNL, Ioan Popa, se află pe prima poziţie, cu 7.747 de voturi, în timp ce candidatul PSD, Ioan Crina, a primit 7.258 de voturi.

La Consiliul Local, PNL si PSD sunt la egalitate, cu cate nouă consilieri fiecare. Doi consilieri va avea Partidul Verde, iar Partidul Miscarea Populara va avea un consilier.

Pe lângă Reşiţa, alte oraşe câştigate de PNL ar fi Caransebeşul, Anina, Băile Herculane, şi Moldova Nouă, în timp ce Oraviţa va fi administrată, în continuare, de social-democratul Dumitru Ursu. Dar se pare că, totuşi, cele mai multe voturi sunt obţinute de Eugen Cismăneanţu, din partea Partidului Mişcarea Populară.

LĂSAȚI UN MESAJ