Ioan Cojocari nu scapă de sentința definitivă din dosarul Poli Timișoara

375

Cererea prin care fostul secretar al primăriei Timișoara, Ioan Cojocari, a contestat sentinţa prin care a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul Poli, a fost respinsă.

Cojocari a apelat la o cale extraordinară de atac și a cerut Curții de Apel Timișoara anularea sentinței. Instanța i-a respins solicitarea în luni seara și urmează să anunțe motivarea.

Fostul secretar al Primăriei Timișoara a fost trimis în judecată la sfârșitul anului trecut într-un nou dosar. DNA îl acuză pe Ioan Cojocari că a semnat 61 de contracte prin care s-au vândut, cu încălcarea legii 112, 61 de locuințe. Dosarul este pe rolul Tribunalului Timiș.

Sursa: radiotimisoara.ro

1 COMENTARIU

  1. Ori oamenii politici sunt toti criminali ori e o campanie nationale de discreditare a politicieniilor. Nu exista un primar sau senator care sa nu ajunga la puscarie pe parcursul carierei. E uimitor.

    Or fi si legile proaste si prea multa putere e data pe mana unui singur om. Habar nu am. Dar toti ajung prin procese care tin ani de zile. Cand se mai ocupa si de datoriile civice?

LĂSAȚI UN MESAJ