Invitație la tenis de Cupa Davis pentru timișoreni la… Arad

392

Timișorenii au cea mai bună șansă de a vedea tenis profesionist în 2016 în cel mai apropiat municipiu. Aradul găzduiește în week-end meciul de Cupa Davis dintre România și Slovenia.

Autoexclus de pe harta tenisului adevărat din lipsa unei minime infrastructuri şi din lipsa de interes, Timișoara nu poate decât să privească cu jind către Arad. Municipiul de pe Mureș a luat prim-planul cel puțin în tenis după obținerea găzduirii unui meci din Cupa Davis.

Toată suflarea tenisului românesc și-a dat întâlnire în sala Victoria din Arad de vineri și până duminică. Echipa masculină a României înfruntă Slovenia în primul tur al Grupei I, Zona Euro-Africană, al Cupei Davis. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Meciurile de simplu se vor disputa în 4 martie și 6 martie (de la ora 14), meciul de dublu va avea loc în 5 martie, (de la ora 15).

Pentru timișorenii care doresc să asiste la meciurile Cupei Davis biletele pot fi achiziționate online din reteaua bilete.ro la pretul de 50 de lei. Varianta mai accesibila este aceea de urmări jucătorii români la antrenamentele de dinaintea meciului. Accesul este gratuit în fiecare zi până joi, începând la ora 10.30.

Pentru acest meci căpitanul Andrei Pavel a convocat următorii tenismeni: Adrian Ungur (193 ATP), Marius Copil (196 ATP), Horia Tecău (3 ATP la dublu) și Florin Mergea (12 ATP la dublu).

LĂSAȚI UN MESAJ