Învinși de propriile erori la debutul Ligii a 2-a

373

ASU Politehnica a aflat pe propria piele diferențele pe care Liga a 2-a le are față de eșalonul al treilea. Alb-violeții au cedat cu 3-4 primul meci din noul campionat în fața Chindiei Târgoviște.

Nou-promovata a ratat startul Ligii a 2-a la fotbal după un meci în care s-au convins pe propria piele că e o altă pălărie acest eșalon. Pe o căldură sufocantă ASU a părut a fi KO până în minutul 65. Oaspeții au marcat de trei ori în primele 20 de minute prin Cherchez (minutele 15 și 21), respectiv Neguț (minutul 18) și după pauză s-au distanțat la 4-0 prin același Cherchez, toate reușitele venind pe fondul greșelilor sau naivității defensivei.

În ultimele 20 de minute au ieșit la rampă și ”băieții în ghete” pe fondul relaxării și căderii fizice a Chindiei. Trupa condusă de Sorin Brîndescu a dat primul semn de viață în minutul 67, la reușita lui Blănaru Blănaru, iar în minutul 70 speranțele s-au reaprins la golul lui Giuricici. Suspansul a crescut în minutul 80 după reușita întâmplătore a aceluiași Blănaru: 3-4.

Chindia a închis barajul și Poli s-a zbătut în van să încerce să pericliteze poarta adversă în căutarea golului egalizator. Care nu a mai venit în ciuda suportului venit din tribune de la cei 2500 de spectatori. ASU pierde așadar primul joc al stagiunii, plătind tribut propriilor erori și lipsei de experiență în fața unui adversar mai valoros.

ASU Politehnica: Mitrea – Stefanovici, Gălan, Todorov, Taub – D. Constantinescu, Bilia – Teuț, Giuricici, Ghinescu – Blănaru. Au mai intrat Motreanu, Dănăricu și Bădăuță.

Chindia Târgoviște: Aioani – Pătru, Ispas, C. Dinu, Martac – Parghel, Honciu, L. Mihai, A. Neagoe – Neguț, Cherchez. Au mai intrat D. Grigore, C. Stoica și Nisipeanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ