Investiții semnificative pentru confortul locuitorilor dintr-o comună aflată în imediata vecinătate a Timișoarei

1415

Lipită practic de Timișoara, localitatea Dumbrăvița este una de mare interes în privința scenei economico-sociale a județului Timiș.

La doar un pas de Timișoara, Dumbrăvița a cunoscut o dezvoltare fără precedent din toate punctele de vedere, după 1990. Populația comunei a crescut continuu. Aproape în același ritm au crescut și investițiile autorităților locale în dezvoltarea localității pentru bunăstarea celor care au ales să părăsească marele oraș pentru o oază de liniște.

Dezvoltarea comunei Dumbrăvița continuă și în anul acesta, într-un ritm constant. Primarul comunei, Victor Malac, beneficiază în 2017 de aproximativ 18 milioane de lei pentru continuare investițiilor începute sau demararea altora.

”Bugetul de anul acesta ne permite să investim în extinderea Primăriei, Planul Urbanistic General, gard pentru împrejmuirea școlii, construirea unei grădinițe, liceu, stație de dedurizare, construcția unei piețe agroalimentare, amenajarea terenului de sport, extindere gaz, construirea unui cămin cultural, păstrarea tradițiilor culturale, extinderea rețelei de apă, electrificări, extinderea canalizării, extinderea canalizării pentru apele pluviale, modernizarea unor străzi și construirea de poduri, pistă pentru biciclete” spune Primarul comunei Dumbrăvița, Victor Malac.

LĂSAȚI UN MESAJ