Inventatori din țară și din străinătate își dau întâlnire la Timișoara. Ce eveniment are loc

1562

Zeci de inventatori din țară și din străinătate își dau întâlnire, în această săptămână, la Timișoara. Societatea Inventatorilor din Banat organizează cea de-a doua ediție a Salonului Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”.

Evenimentul s-a bucurat de un real succes în anul precedent. Asta pentru că nu puțini au fost timișorenii care au trecut pragul salonului pentru a vedea ce produse inovative au realizat participanții.

Salonul Internațional de Invenții și Inovații are loc în perioada 25 – 27 mai, la Casa Tineretului, între orele 09.00 – 18.00. Vor fi prezentate invenții din domenii precum mecanică, electronică, informatică, construcții, instalații, medicină, securitate-salvare, agricultură sau protecția mediului.

Multe dintre invenții au fost prezentate la saloane naționale și internaționale de profil din București, Cluj, Iași, Geneva, Bruxelles, Nürnberg, Chișinău sau Zagreb. Festivitatea de deschidere a evenimentului are loc în data de 25 mai, de la ora 11.00, iar cele mai tari invenții vor fi premiate în 27 mai, de la ora 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ