Întreruperea furnizării apei reci în localitatea Liebling, Ghiroda și Giarmata Vii

31

Luni, în data de 25 mai 2020, între orele 9 – 16, se va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Liebling. Întreruperea are loc ca urmare a lucrărilor de spălare și igienizare a rețelei de distribuție a apei.

Tot luni, 25 mai, va fi oprită apa în Giarmata Vii, Ghiroda, între orele 9:00 – 12:00. Va fi oprită apa pe strada Luminiș, pentru montarea unor hidranți. Lucrarea este efectuată de către Primaria Ghiroda. Această lucrare poate afecta distribuția apei potabile și pe străzile Parcului și Înfrățirea.

Tot luni, între orele 12:00 – 17:00, se va opri apa în Ghiroda, pe străzile Victoria, Câmpiei și Stejarului, tot pentru montarea unor hidranți. Lucrarea poate afecta distribuția apei potabile și pe străzile Sinaia, Semenic, Predeal, Plopilor, Bucegi, Retezat și Lugojului.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ