Întreprinzătorii din Serbia și Timișoara vor să facă afaceri împreună! Vezi în ce domenii vor colabora – video

266

Sala CEDO a CCIAT a fost astăzi gazdă a unui eveniment deosebit, privind “Parteneriatul de Afaceri România-Serbia” la Timişoara, privind dezvoltarea pieţei şi găsirea partenerilor de afaceri.

Evenimentul de astăzi face parte din agenda de activităţi pe semestrul II 2017, stabilită prin Acordul de Colaborare încheiat între cele două camere de comerţ, la Timişoara în data de 20 aprilie 2017, în prezenţa domnei Florica Chiriţă, director general CCIAT şi domnul Bosko Vucurevic, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Voivodina.

CCIAT parteneriat Ro-Srb 3

“Evenimentul de azi este urmare a întâlnirii pe care am avut-o cu Camera de Comerţ Voivodina şi ADR Voivodina , în primăvară. La fiecare întâlnire pe care o avem la sediul camerei, rezultă o agendă de lucru. În urma acestui eveniment a rezultat un parteneriat în industria metalurgică, firme ce vin din Voivodina pentru a se întâlni cu firme din judeţul nostru. Îl avem astăzi în mijlocul nostru şi pe consulul Serbiei în judeţul Timiş, dl. Vladan Tadic. În urma unei discuţii am perfectat o expoziţie ce va avea loc la începutul anului viitor în cadrul Centrului Regional de Afaceri , destinată economiei Serbiei, “ a spus Florica Chiriţă
Cele două organizaţii cameral şi-au propus o colaborare îndelungată între Provincia Voivodina şi judeţul Timiş.

Delegaţia Serbiei a fost compusă din 15 de firme din domeniile industrie şi comerţ, iar din partea română zece firme timişene , pe diferite domenii.

CCIAT parteneriat Ro-Srb 1

“Sunt foarte bucuros că avem ocazia primei întâlniri între firmele româneşti şi cele sârbeşti. Este urmare a acordului ce a fost semnat anul trecut între cele două camere de comerţ, Prezenţa firmelor, astăzi, nu este aşa de mare , sunt 15 firme din Serbia şi zece din România, dar fiind la începutul unei colaborări, sunt paşi importanţi în ceea ce vom face în continuare. Majoritatea firmelor prezente astăzi, activează în domeniul metalurgiei, iar cele din România, în domeniul construcţiilor. Este o bună oportunitate ca ei să se întâlnească în scopul unei viitoare colaborări. Consulatul Serbiei de la Timişoara, susţine astfel de evenimente şi colaborarea între cele două ţări care este foarte importantă”, a spus consulul Serbiei la Timișoara, Vladan Tadici.

LĂSAȚI UN MESAJ