Într-un an i-a rupt mâna, apoi i-a zdrobit splina. Trei ani de chinuri pentru o româncă alături de iubitul ei

518

Un român stabilit în Spania ar putea fi condamnat la 18 ani de închisoare, după ce, timp de trei ani, și-a torturat soția în cele mai cumplite moduri.

Românul obișnuia să-și atace soția, profitând de diferența mare de vârstă.

Bărbatul a început să fie judecat încă de anul trecut iar, la ultimul termen, procurorii spanioli din Valencia au cerut 18 ani de închisoare pentru român.

Conform Comarcal CV, profitând de diferența mare de vârstă dintre el și soția lui, 11 ani, românul a căutat să o țină sub control prin tortură în perioada 2016-2019.

În mod frecvent, românul, stabilit în Ontinyent, obșinuia să-și înjure soția, să o împiedice să ia legătura cu mama ei, să o lovească, să-i stingă țigări pe picioare și să o tundă la chelie.

În noiembrie 2016, românul și-a atacat soția cu o bâtă și a lovit-o până i-a rupt mâna.

În iulie 2017, românul și-a lovit soția cu pumnii și cu picioarele în burtă până i-a provocat o ruptură de splină, iar victima a avut nevoie de o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea splinei.

Pentru toate infracțiunile comise, procurorii din Valencia solicită 18 ani de închisoare pentru român, verdictul final urmând a fi dat de magistrații de la Tribunalul Provincial din Valencia.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ