Intervenții pe raza CFR Timișoara din cauza temperaturilor extrem de scăzute. Ce trenuri au fost afectate

23

Temperaturile foarte scăzute de la nivelului solului pun probleme pe calea ferată. Pe raza CFR Timișoara s-au înregistrat, marți dimineața, și -20 de grade Celsius.

„La această oră, toate magistralele feroviare sunt operaționale, însă din cauza temperaturilor negative, înregistrate la nivelul solului, sunt necesare verificări suplimentare la componentele infrastructurii (şine, macazuri, linii de contact) atât în staţii, cât şi în linie curentă. Pe raza Regionalei CF Timișoara s-a intervenit cu drezine pantograf și cu personal specializat, pentru verificarea sistemului de alimentare cu energie electrică, în stația Livezeni, unde au fost semnalate deficiențe în alimentarea liniei de contact”, a transmis CFR SA.

Pentru refacerea sistemului de alimentare cu energie electrică pe întreaga distanță Petroșani – Livezeni – Strâmbuța – Pietrele Albe – Lainici, 3 trenuri de călători – IR 1824, R 2082 și R 2083 – au staționat temporar în Livezeni, respectiv Pietrele Albe.

Călătorii trebuie să solicite informaţiile referitoare la condiţiile de circulaţie a trenurilor la numărul de telefon CFR 021/9521, iar pentru verificarea orelor de sosire sau de plecare din gări pot accesa site-ul administratorului infrastructurii feroviare – www.cfr.ro, domeniul camere web -, unde panourile de sosiri/plecări sunt actualizate din minut în minut.

LĂSAȚI UN MESAJ