Intervenție la înălțime în centrul Timișoarei. Șase autospeciale de pompieri au blocat circulația mașinilor și a tramvaielor. Foto

589

Agitație mare, marți, în jurul orei 14.30, în centrul Timișoarei, mai exact între Piața Libertății și Piața 700.

Șase autospeciale ale pompierilor de la ISU Timiș au blocat circulația tramvaielor și a mașinilor, în apropierea Spitalului Militar. Pompierii sunt prezenți în zonă și cu cele doua utilaje dotate cu scară pentru intervenția la înălțimi mari.

Mai mulți muncitori lucrează la refacerea acoperișului Spitalului Militar, însă nu se știe deocamdată dacă intervenția pompierilor e doar un exercițiu sau în zonă a avut loc vreun incident.

Cert este că toate tramvaiele care circulă în zona Piața Libertății sunt blocate, călătorii fiind agitați și nemulțumiți de această situație.

Update – Circulația tramvaielor a fost reluată după câteva minute bune. Din fericire, intervenția nu a fost efectuată în urma producerii unui incident, ci a reprezentat doar un exercițiu al pompierilor de la ISU Timiș.

Exercițiul a fost solicitat de conducerea Spitalului Militar, având în vedere că instituția își desfășoară activitatea într-o clădire foarte veche unde s-ar putea produce oricând evenimente care să solicite intervenția pompierilor.

Scenariul exercițiului presupunea că un incendiu a izbucnit în Secția de ortopedie a spitalului și de aici s-a extins până sus, la acoperiș. Exercițiul de marți este cel de-al doilea desfășurat la Spitalul Militar din Timișoara, în anul 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ