Intersecția groazei pentru șoferii din Timișoara. Motivul ambuteiajelor este incredibil! Foto

1931

Intersecția Bulevardului General Ion Dragalina cu Bulevardul 16 Decembrie 1989 este o zonă de coșmar pentru șoferii care o traversează dimineața pentru a ajunge la servici sau în locurile unde au treabă. Aici, în fiecare zi a săptămânii, cu excepția weekend-urilor, se creează ambuteiaje, iar șoferii sunt nevoiți să aștepte minute bune până ajung să o traverseze. Totul pornește de la sfidarea părinților care își lasă mașinile pe unde apucă pentru a-și conduce odraslele până la ușa școlii sau chiar până la clasă. Nu ar fi asta o problemă, dacă înainte s-ar asigura că își lasă mașinile într-un loc adecvat, fără a da peste cap tot traficul rutier.

Totul se întâmplă pe Bulevardul 16 Decembrie 1989, acolo unde se află Colegiul Național Bănățean. Mulți dintre părinți își lasă pur și simplu mașinile pe banda întâi a bulevardului, pentru a-i conduce pe copii la școala din zonă.

Astfel, ceilalți participanți la trafic sunt nevoiți să se înghesuie pe o singură bandă de circulație, creându-se astfel adevărate ambuteiaje.

În fiecare dimineață, în zonă se aud claxoane și înjurături, însă se pare că celor ,,vinovați” de producerea nervilor unora dintre șoferii ce trec prin zonă, nici că le pasă, deoarece continuă să repete scenariul zi de zi.

LĂSAȚI UN MESAJ