Intersecția de la Timișoara spre Peciu Nou se închide. Șoferii sunt obligați să facă un ocol

25
De mâine se schimbă modul de acces pentru participanții la trafic care circulă în zona conexiunii DN 59 Timișoara – Moravița cu DJ 593, Timișoara – Peciu Nou. În acest punct, antreprenorul proiectului variantei de ocolire Timișoara Sud amenajează un nod rutier și un pasaj peste drumul național, iar pentru continuarea lucrărilor la acest obiectiv de infrastructură sunt necesare restricții de circulație.

Astfel, participanții la trafic care circulă pe DJ 593 dinspre Peciu Nou și vor să se deplaseze către Timișoara pe DN 59, trebuie să vireze la dreapta spre comuna Șag și să folosească sensul giratoriu nou realizat ca punct de întoarcere spre Timișoara. Pentru participanții la trafic care circulă dinspre Moravița și vor să intre pe DJ 593 către Peciu Nou, se va folosi ca punct de întoarcere sensul giratoriu de la zona industrială (Auchan).
Pentru că intersecția amintită este un punct periculos din punctul de vedere al accidentelor de circulație, antreprenorul lucrării de la varianta de ocolire Timișoara Sud, Tirrena Scavi, va monta, joi, parapete de beton tip New Jersey, sistemele fiind semnalizate conform cu legislația în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ